Miben más a Műhely, mint egy "hagyományos" spanyol kurzus?

A Műhely pontosan azért kapta a “műhely” nevet és nem “osztályteremnek” neveztem el, mert itt alapvetően te magad dolgozol a saját nyelvtudásodon. Adott a tananyag, megkapsz minden segítséget és lehetőséget, amit egy tanár jelenléte adhat, de nem vagy időhöz kötve és a többi diák szintje sem befolyásolja azt, hogy te milyen tempóban haladsz. A Műhelyben ötvözzük az önálló tanulás és a magánórák előnyeit. Mindezt innovatív módszerekkel.

A Műhely menetrendje

1. Új tananyag minden szerdán: Szerdánként érkezik mindig az új videó, amiben haladunk tovább a tananyaggal, de természetesen ezek a “Kalauzok” fül alatt bármikor visszanézhetőek.
2. Házi feladat: A szerdai videók után posztolom a házi feladatot és rá egy napra a megoldást.
3. Kérdezz tőlem!: Mind a tananyag, mind a házi feladatok kapcsán felteheted a kérdéseidet, amiket az előre megszavazott időpontban tartott élő bejelentkezésen fogok megválaszolni.
4. Beszéd készség fejlesztés: Kéthetente egyszer kiadok nektek egy szókincs témakört kifejezésekkel, mondatokkal és kérdésekkel, amiről egy online tanulókör során fogunk később beszélgetni. Ezeknek az időpontja szintén szavazással dől el, hogy minél több ember részt tudjon venni.

Less bele a tananyagba!

A Műhely tananyagát az ingyenes minikurzusomon látott “építőkockás” rendszerrel fogom összeállítani. Az első 5 videó bárki számára elérhető ingyen a weboldalra regisztrálva.

Shopping Cart
  • Your cart is empty.