Magánórák

Jelenleg nem vállalok magánórákat.

kep2

Mit ajánlok?

A magánórákat legfőképpen azoknak javaslom, akik úgy érzik, szükségük van arra, hogy valaki az anyanyelvükön, a saját ritmusuk és igényeik szerint támogassa őket a nyelvtanulási folyamatban. 
Az Eötvös Lóránd Tudomány Egyetem ukrán és spanyol szakán végeztem, ahol a spanyol nyelvtant és kultúrát spanyol nyelven, az ország legjobb szakembereitől tanultuk. Ez az, ami biztosítja számomra az elméleti tudást, ám ez még önmagában nem elegendő. Évek óta élek a Kanári-szigeteken, anyanyelvi környezetben, és lévén, hogy a párom is anyanyelvi, így a mindennapokban a spanyol nyelvet lényegében többet használom, mint a magyart. Úgy gondolom, ez az, ami igazán lehetővé teszi számomra, hogy ne csak a tankönyvek által nyújtott “konzerv-spanyolt” tudjam átadni a diákjaimnak, de segítségükre lehessek az élőnyelv elsajátításában és gyakorlati használatában.

Több éves tapasztalat

Már az egyetem utolsó évében elkezdtem a spanyol nyelv oktatását és úgy érzem, a diákjaim pont annyit tanítanak nekem, mint én nekik: minden egyes órával fejlődünk, mi tanárok is, szakmailag és emberileg.

5 nyelv - 5 rendszer

Minden nyelv más és más, ám összességében minél több nyelvet beszélünk, annál behatóbban ismerjük meg magát a nyelvtanulás menetét és annak taktikáit. Az 5 nyelvből, amit beszélek (magyar, spanyol, angol, francia, ukrán), látszik, hogy én magam is imádok nyelveket tanulni.

Online felület

Az online oktatás lehetővé teszi a rugalmasabb és egyszerűbb együttműködést, ahol már csak a tanulásra kell koncentrálnunk. Mindezt - a videohívások segítségével - egy személyes óra közvetlenségével és hatékonyságával.

Árak

Online nyelvóra (50 perc)

Alkalom / 1 fő : 17 euró*
Alkalom / 2 fő / fő: 11 euró*
Alkalom / 3 fő / fő:  9 euró*

Konverzációs óra (30 perc)

Alkalom / 1 fő: 12 euró

*Az árak forintban is fizethetőek, a Magyar Nemzeti Bank mindenkori középárfolyama szerint váltva. 

Fontos tudnivalók

Jelentkezni emailben (onlinespanyolora@gmail.com) vagy Facebook Messenger üzeneten keresztül tudsz.

Ha elmondanád a megbeszélt órát, kérlek minél előbb jelezd azt. Amennyiben a lemondást nem jelzed felém 24 órán belül, megtartottként fogom elszámolni. (Kivételt képez természetesen a betegség, váratlan és sürgős elintéznivaló és a technikai problémák.) Az idő pénz, szokták mondani, tartsuk tiszteletbe egymásét. 🙂 

A legkényelmesebb megoldás szerintem mindkettőnknek, ha hó végén egyeztetjük a megtartott órák számát és következő hó 5. napjáig banki utalással fizeted azokat. 

Hivatalos adataim

Vass Zsófia, egyéni vállalkozó
Adószám: 55672124-1-43
Telefonszám: +34 640 371 575 (Whatsapp-on vagy spanyol számról)

Banki adatok

Vass Zsófia
OTP Bank: 11773119-00935287
Revoluton is megtalálsz a telefonszámom alapján.

Shopping Cart
  • Your cart is empty.