Hola, me llamo Sofía.

Az ELTE spanyol szakán végeztem, jelenleg a Kanári-szigeteken élek és több, mint öt éve foglalkozom spanyol tanítással, valamint nyelvtanulási módszerek kutatásával. 

Ismerjük meg egymást!

Rólam pár szóban...

Zsófinak hívnak (itt Spanyolországban csak Sofinak), Budapesten születtem és amióta az eszemet tudom érdekel a spanyol, illetve a latinamerikai kultúra. A családom több évig Kubában élt még a születésem előtt, így egy olyan közegben nőttem fel, ahol mindenki folyékonyan beszélt spanyolul. Ez volt az első komolyabb indokom arra, hogy megtanuljam a nyelvet. A kubai zenéket hallgatva, én magam is elkezdtem felfedezni – akkor még csak az Internet segítségével – a Karibi-térséget és így találtam rá Puerto Ricora. 

Az ország történelme, kultúrája és zenéje annyira elvarázsolt, hogy az életem egyik legfontosabb mérföldkövét is neki köszönhetem: hogy három hónap alatt a nulla spanyol tudásomat a középfokig fejlesztettem – mindezt teljesen egyedül.

Mik a szakmai céljaim?

5+ idegennyelv ismerete

Anyanyelvközeli szinten beszélek spanyolul, felsőfokon angolul, középfokon franciául és alapfokon ukránul. Nemrég kezdtem el a törököt, de a meglévő tudásomat is napi szinten fejlesztem. Szerintem amíg élek, mindig nyelveket fogok tanulni.

nyelvtanulási módszerek kutatása

Hiszem, hogy az anyanyelv elsajátításának folyamatát illetve más nyelvtanulási módszereket tanulmányozva, hatékonyabbá és egyszerűbbé tehetjük az idegennyelv-tanulást.

kurzus a könnyed nyelvtanuláshoz

Saját tapasztalatra, illetve az anyanyelv elsajátításának folyamataira építve, egy olyan kurzust akarok létrehozni, ami az önálló nyelvtanulókat kíséri végig teljesen kezdőtől a haladó szintig.

Shopping Cart
  • Your cart is empty.